Komedie på dansk når det er bedst

Er du vild med danske film og komedier? Så er den danske komedie ’Blinkende Lygter’ ikke til at gå gal i byen med. Lej filmen hos Blockbuster, hvis du trænger til et godt grin på bedste danske manér. Filmen kan lejes lige her.

Fortællingen om et kriminelt miljø

Blinkende lygter er fortællingen om en karrierekriminel, der snubler over sin store chance for at komme ud af det kriminelle miljø, men ikke alle synes det er en god idé i denne vittige thriller. Torkild (Søren Pilmark) er leder af et band og efter lige at have fejret sin 40 års fødselsdag (som faldt sammen med at blive dumpet af sin kæreste), forsøger Torkild at lande en stor aftale, så han kan komme ud af virksomheden.

Mens han forsøger at kortlægge en stor plan, mødes en fyr, der er kendt som færingen (Peter Anderson) med Torkild, da han har brug for nogen til at stjæle en taske til ham. Torkild og hans kammerater tager imod jobbet, men de opdager snart, at en række sikkerhedsvagter står klar for at sikre sig, at tasken ikke bliver stjålet, og en af ​​Torkilds venner bliver såret i et skyderi.

Efter at de er sluppet væk fra scenen, opdager Torkild hvorfor alle kæmpede om tasken – den indeholder nemlig over fire millioner kroner, og han og hans partnere beslutter, at de ikke er ivrige efter at aflevere den til færingen. Efter deres bil går i stykker, finder Torkild og hans partnere et sted på en gammel restaurant, der er til salg, og de beslutter at bruge deres ny fundne rigdom til at købe det og gå i forretning – hvilket ville være kompliceret nok uden færingen.

Blinkende Lygter er en klassisk dansk film, der også stjerner Iben Hjejle.

You may also like...