Nyt album fra Rasmus Seebach

6032703845_2d5ac9d822_b_rasmus-seebach

Den 6. november 2015 udsendte Rasmus Seebach sit fjerde album ved navn: ”Verden ka’ vente”, og dette album har været længe ventet af hans mange trofaste fans.

Temaet i hans sange er som sædvanligt kærlighed og jalousi, og det nye album får masser af roser fra fans og anmeldere, så albummet skal nok sætte rekordhøje salgstal i løbet af de kommende måneder.

På få år har Rasmus Seebach opnået enorm popularitet med sin gyldne stemme, så med hans unge alder kan vi forvente meget mere fra hans side i de kommende år.

Filosofiske ord fra Rasmus Seebach

Rasmus Seebach kan ikke selv besvare, hvorfor han er blevet så populær i befolkningen, da alle lytter begejstret til hans musik både børn, granvoksne mænd og kvinder. Han er selv forbløffet over succesen og kan ikke finde hemmeligheden bag denne.

Popstjernen Rasmus Seebach glæder sig over meningen med livet og ærgrer sig over, at hans far ikke lige kan kigge forbi en time og se, hvor godt det er gået. Man udtaler ”Meningen med livet – må være at give det videre.”, og vi ved jo alle, at Rasmus er søn af diskokongen Tommy Seebach, der vandt Dansk Melodi Prand Prix flere gange i 1980´erne.

Desværre levede Tommy Seebach et udsvævende kunstnerliv med et større alkoholforbrug, så han døde allerede i 2003 som 54-årig, men hans søn Rasmus viderefører nu stolt de musiske gener i familien. På et par linjer i en popsang på hans nye album står hans livsfilosofi mejslet i bittersøde funklende popakkorder:

»Når jeg ser på min mor, og hun griner, forstår jeg pludselig min rejse, og ærligt, så tror jeg, meningen med livet må være, at det går videre. Når jeg ser på min bror og hans unger, forstår jeg pludselig min rejse, og ærligt, så tror jeg, at meningen med livet må være at give det videre.«

Rasmus Seebach har selv komponeret teksten i hans sange, og hver en strofe kommer fra hjertet og maven, og faktisk mener han at skrive sange er en måde at bearbejde sine egne følelser på som en slags terapi, der kan sammenlignes med at gå til psykolog.

Inspirationen kom i barndommen

Det er klart, man ikke kan undgå at få masser af inspiration fra musik, når man er vokset op som søn af grandprix-legenden Tommy Seebeach, der endda havde et privat musikstudie i hjemmet, så derfor fik både Rasmus Seebach og hans øvrige søskende masser af muligheder for at opleve musikproduktion på nærmeste hold.

Mange klassiske danske sange blev produceret i barndomshjemmet, og i dag synger Rasmus jævnligt nogle af faderens nostalgiske og melankolske sange til koncerterne, og hver gang sender han en kærlig tanke til faderen Tommy. Rasmus udtaler i den forbindelse:

 

Nicolai arbejder sammen med Rasmus Seebach som dennes producer og medarrangør.

Billede: Giåm

You may also like...