Derfor skal du hyre en catering service til din reception

Fester skal være sjove. Men hvis man både skal tage sig af planlægning, madlavning, værtsrollen, servering og oprydning, kan det godt tage fusen lidt af festen for dig. Derfor kan hjælp fra en catering service til din reception være med til at bringe nydelsen tilbage i at holde en fest.

7 grunde til alt vælge catering til din receptions mad

  1. Spar dig selv lidt tid. I stedet for at bruge timer i køkkenet på madlavning og forberedelser, kan du spare tid ved at lade en cateringvirksomhed gøre arbejdet. Alt du skal gøre er at dukke op og smile.
  1. Når dit arrangement er med catering mad, fortæller det folk, at det er en vigtig begivenhed. Atmosfæren og opmærksomheden, du betaler til en fødselsdagsfest, dit jubilæum eller en vigtig receptionsfest gør et langvarig indtryk på gæsterne.
  1. Spar nogle penge. At købe fødevarer, udstyr og borddekorationer til en enkelt begivenhed kan være dyrt, men en cateringvirksomhed vil som oftest allerede have mange af de nødvendige ting. Maden kan købes fra grossister og markeder, så du sparer penge fra dyre supermarkedspriser.
  1. Tilbyd en alsidigt menu. Medmindre du har taget nogle madlavningskurser, er du sandsynligvis begrænset i din menu kapaciteter. En særlig begivenhed fortjener lidt ekstra opmærksomhed til menuen.
  1. Reducer dit stressniveau. Lej catering service til at håndtere dekorationer, madlavning og forberedelse. De vil samtidig sørge for oprydningen bagefter.
  1. Skab den rette atmosfære. Ikke alle kan lide at underholde derhjemme. At holde en reception med mad i et lokale udenfor hjemmet giver rigelig plads til mange gæster, bevarer dit privatliv og kan redde dig fra at invitere fremmede til din private bopæl.
  1. Madlavning til en stor menneskemængde er udfordrende. Du har muligvis ikke køkkenplads, udstyr, energi eller midlerne til at lave mad til en stor menneskemængde. Lad catering personale klare det, mens du hygger dig med dine gæster.

Her får du lækker receptions mad

Skal du holde en form for reception i anledning af en fejring, så får du formentlig brug for hjælp udefra med maden, da denne type events ofte betyder mange gæster. Jespers Torvekøkken er parate til at hjælpe dig med lækker receptions mad til din fest. Du kan vælge mellem et stort udvalg af lækre fingerrette, der er nemme at servere for mange mennesker.

You may also like...