Ny James Bond film udskudt i flere måneder

Hvis du, ligesom mange andre, er fan af James Bond og resten af Agent 007-universet, må du væbne dig med en god portion tålmodighed. For premieren på den nye James Bond-film får først premiere i november.

Det var ellers meningen, at den nye James Bond-film, “No Time to Die” skulle have premiere den 31. marts i London. Men, det har coronavirussen sat en stopper for.

I stedet må du og andre fans se langt efter den nye film, da den først har premiere 12. november i Storbritannien og Danmark. I Danmark skulle den have haft dansk premiere 02. april.

Det er selvfølgelig super ærgerligt, at premieren må udsættes, men så er der noget at glæde sig til, når coronavirussen ikke længere har et stærkt tag i os alle sammen verden over.

Events er også aflyst

Udover selve premieren er en længere række events i forbindelse med den nye film også blevet aflyst for ikke at bidrage til smittespredning.

Mange tusinde biografer verden over har også måtte sande at en lukning er nødvendig. Det kommer til at kunne mærkes i filmbranchen – også den danske.

Det bliver derfor spændende at se, hvad virussen og den medfølgende krise kommer til at have af betydning for filmbranchen verden over. Om ikke andet kan man håbe på, at premieren i november kommer til at gå som planlagt og trækker fulde huse til.

Gode film i vente efter corona

Selvom det hele lige nu er op ad bakke, kan vi glæde os over, at ting som premiere på film og andre planlagte ting, forhåbentligt er noget, vi kan glæde os til efterfølgende, når nedlukningen af Danmark og andre lande er ovre.

Der skulle i hvert fald være en del at glæde sig til ved den nye James Bond-film!

You may also like...