Er du træt af pladderromantiske film?

Der vil være perioder i dit liv, der er skabt til pladderromantiske film. Måske er du nyforelsket, eller måske er du blot en sucker for de sukkersøde romancer. For nogen ophører denne fascination aldrig helt, men for andre har de en udløbstid.

Er du en af dem, der er træt af pladderromantiske film med flødelækre fyre i hovedrollerne, er det måske på tide at skifte genre. Det er der heldigvis rig mulighed for, når verden vælter i film som aldrig før. Du kan gå med fantasy, socialrealisme, Science Fiction eller noget helt fjerde. Valget er dit, og det er kun et enkelt klik væk.

Gå i en helt anden retning, og se Transformers

Ønsker du en helt anden genre, kan du med fordel slå øjnene op for Transformers. Transformers er en filmserie, hvor første film havde premiere i 2007, og siden er der kommet mange film til. Det er sci-fi og action i yderste potens, og når du ser dem, glemmer du alt om pladderromantik.

Lyder robotter fra det ydre rum som noget, du kunne have interesse i, skal du ikke vende ryggen til Transformers. De er robotter, der kan forvandle sig fra humanoide robotter til fly, biler eller sågar våben. Umiddelbart vil man tro, at disse film kun appellerer til mænd, men det er langt fra sandheden. Transformers er for alle, der elsker action og gode filmeffekter.

Fra legetøj til actionfilm

Vidste du, at filmene om Transformers er baseret på legetøj fra 1984? Er du barn af 80’erne eller 90’erne, vil du højst sandsynligt selv være stødt på dem i din opvækst. Det var først i 2007, den første film så dagens lys, men Transformers har i dag været populære i mere end 30 år.

Faktisk kan du stadig købe det elskede legetøj, så filmene har ikke overtaget legetøjet, men blot forlænget dets levetid. Transformers er fortællingen om en utopisk verden, som vi alle ønsker en lille bid af. Det er en virkelighedsflugt, som adskiller sig meget fra den realistiske pladderromantik – og det skal der også være plads til.

Se den fra din sofa

Det bedste ved det hele er, at du kan se filmene fra din sofa. Lej Transformers gennem en streamingtjeneste. Så har du rigtig god underholdning til mange skønne timer i dit eget hjem. Der er mange film at gå i gang med, og når du først er startet, vil du have mere.

You may also like...