Er du til gys sci-fi? Se med her

De fleste af os har nok set en gyserfilm i vores liv. Nogle af os bliver endda så bidt af gyserfilm, at de helst skal se dem alle. Har du det sådan, skal du se Alien. Du skal også se Alien, hvis du elsker Sci-fi, for det er lige det, Alien er – en Sci-fi gyserfilm instrueret af Ridley Scott.

Alien tæller i dag i alt syv film, så der er rigeligt at tage fat på. Som titlen så fint siger det, handler filmene selvfølgelig om aliens, og spiller på vores frygt for det fremmede og ukendte. De er ikke søde, og du vil helt sikkert placere dig yderst på stolekanten fra filmens start til slut.

Hvor det hele startede

Et rumskib kommer retur til Jorden fra planeten Thedus i rumskibet Nostromo, og alt synes umiddelbart helt fint. Det er det bare ikke. Besætningen har været lagt i dvale under det meste af rejsen, og da de så småt hives ud af dvalen, får de en besked fra deres kommandocenter fra Jorden.

Det viser sig bare, at det slet ikke er en besked fra Jorden, men fra et helt andet sted. Besætningen tæller nemlig ikke kun mennesker, men også fremmede æg, som ikke indeholder små søde kyllinger, men frygtindgydende aliens. Og de har altså ikke tænkt sig at vende tilbage til deres egen planet lige foreløbigt.

Derfor skal du se Alien

Du skal se Alien, hvis du elsker et godt gys på meget højt niveau. Der er en grund til, at der er hele otte film i rækken, og det er selvfølgelig fordi, at filmene er yderst populære. Hvis du først går i gang med Alien, bliver du helt sikkert bidt af universet.

Det gode ved det er, at du kan se Alien, når du vil, og hvor du vil.

Se dem på Blockbuster

For bare få år tilbage var du nødt til fysisk at leje dine film i diverse kiosker eller Blockbuster-butikker. Disse er for længst udfaset til fordel for en meget mere belejlig ordning.

Nu kan du via Blockbusters hjemmeside streame film direkte fra din sofa godt begravet i en varm og hyggelig dyne. Du behøver faktisk kun at rejse dig, når slikskålen er tom. Hos Blockbuster betaler du kun for de titler, du lejer. Det er altså smart. Se alle otte Alien film på Blockbuster.

You may also like...