Har du lyst til drama?

Har du lyst til en serie med masser af drama og spænding, så skal du se Suits. Serien udkom for første gang i 2011, og er fortsat med at blive udgivet helt indtil 2018. Serien indeholder alt fra intense intriger og magtkampe til spændende kærlighedshistorier. I Suits følger vi livet på det moderne advokatfirma på Manhatten. Harvey Specter er succesfuld advokat, og han ansætter Mike Ross, som ingen erfaring har med jura.

Vi følger deres hverdag fyldt med fælles hemmeligheder og drama. Mike Ross har i virkeligheden ingen uddannelse i jura, men på grund af hans gode bånd til Harvey Specter, bliver han beskyttet i rigtig lang historie. Det er en serie, hvor både troskab og broderskab kommer på prøve.

Du kan ikke undgå at blive bidt

Der er indtil videre lavet 8 sæsoner af serien, og det er ikke så underligt, for det er en serie, hvor man ikke kan undgå at blive bidt. Dramagenren er generelt kendt for realistiske og spændende fortællinger, hvor man som seer lever sig ind i skuespillernes rolle, og her er Suits ingen undtagelse.

Man kan ikke undgå at føle med de forskellige roller og det gør, at man bliver ved med at ville følge med i deres forskellige intriger, kærlighedshistorier og udfordringer.  Stream Suits her.

Se alt på BLOCKBUSTER

På BLOCKBUSTER er vi hele tiden opdateret på de nyeste afsnit, og alle 8 sæsoner kan ses hos os. Afsnittene kommer på BLOCKBUSTER så hurtigt som muligt. Vi udkommer med dem lige efter de er blevet sendt i amerikansk tv, så du hele tiden kan være opdateret.

Hos BLOCKBUSTER køber du, hvad du har brug for og betaler ikke for et abonnement, hvor du betaler for alt det, du ikke ser alligevel. Du kan købe præcis de episoder, som du mangler at få set eller du kan købe hele sæsoner.

You may also like...