Er du træt af kedelige film?

Er du de sidste par gange blevet skuffet af de film, som du har sat på eller har du bare snart brug for en film, som faktisk sparker benene væk under dig? Hvis det er tilfældet, så kunne du med fordel sætte en thriller på fredag aften. En thriller kombinerer spænding og gys, hvilket gør det virkelig intenst.

Du kender de film, hvor du sidder helt spændt og koncentrerer dig absolut ikke om andet end filmen, fordi du ikke kan kigge væk, men alligevel ikke helt tør kigge, fordi det er uhyggeligt. Sådan er det med en god thriller. Thrillere er også specielt kendetegnet ved at overraske og chokere dig.

Altid intens stemning

Thrillers er for dig, som ikke gider kede sig igennem en hel film. Der er oftest stort fokus på hele stemningen i filmen fremfor handlingen. Selvfølgelig kræver det et godt plot at skabe en spændende film, men der bliver brugt mange kræfter på at arbejde med belysningen, musikken og psykologisk spænding.

Det gør, at du som seer virkelig kan leve dig ind i historien og ikke kan slippe øjnene fra skærmen. Nogle danske eksempler på thrillers er bl.a. Jussi Adler Olsens ”Kvinden i buret” og ”Fasandræberne”.

En thriller minder på flere måder om en gyser, men der er alligevel nogle forskelle. En gyser er oftest baseret på skræk og overtro, hvor en thriller mere koncentrerer sig om spænding og drama.

Se thriller på BLOCKBUSTER

På BLOCKBUSTER har de samlet et bredt udvalg af de bedste thrillers. De har en hel masse, både danske og udenlandske thrillers. Desuden gør de det så nemt for dig, at du kun betaler for, hvad du ser. Du skal ikke betale for et helt abonnement, hvor du giver penge for de ting, som du ikke ser. Hos BLOCKBUSTER enten lejer eller køber du den film, som du gerne vil se.

You may also like...