Twilight giver både gys og romantik

Børn og unge er helt vilde med Twilight sagaen, der jo handler om kærligheden mellem vampyrer og mennesker, men også mange voksne er betaget af spændingsdramaet i filmene, der reelt handler om kærlighed. Film Twilight er baseret på bogen af samme navn, der blev skrevet af Stephenie Meyer i 2005. Bogen blev filmatiseret i 2008, og det blev en kæmpesucces på få år med millioner af solgte bøger og biografbilletter. Twilight Sagaen blev en bestseller på kort tid og består af disse fem bøger:

  1. Twilight.
  2. New Moon.
  3. Eclipse.
  4. Breaking Dawn.
  5. Midnight Sun.

De fem film i Twilight sagaen er:

  1. Twilight
  2. New Moon
  3. Eclipse
  4. Breaking Dawn 1. del
  5. Breaking Dawn 2. del

Handlingen i Twilight

Filmens hovedpersoner er det unge forelskede par, hvor manden er Edward Cul­len (spillet af Robert Pattinson), mens hun hedder Bel­la Swan og spilles af Kristen Stewart. Bella bliver tiltrukket af den karismatiske Edward, og hun kan mærke, han hungrer ef­ter hen­des blod, men alligevel er hun fuld­stæn­dig og håb­løst fo­rel­sket i ham. Det er en actionfyldt love story, der er blevet sammenlignet med Ti­ta­ni­c.

Dramaet opstår på grund af konflikten mellem de to vidt for­skel­li­ge ver­de­ner, hvor den al­min­de­lige high school-pige møder en klan af so­fi­sti­ke­re­de vam­py­rer, der lever fre­de­ligt iblandt os alle. Man kan leje filmen eller streame den på nettet, og det er derfor både nemt og billigt at se Twilight film hos Blockbuster, der gør det muligt for alle at downloade eller streame film til deres mobil, tablet eller computer.

Dramaet i vampyrfilmene

Allerede i første film i Twilight sagaen fremgår det tydeligt, at der er en erotisk tiltrækning mellem vampyrerne og menneskene, men forholdet kan aldrig fungere, før vampyrerne må drikke blodet fra offeret. Hovedpersonen er den 17-årige Bella, kort efter hendes fødsel flytter med sin mor til den solrige storby Phoenix, mens hendes far bliver i den lille regnfulde by Forks.

Bellas mor gifter sig med en baseball-spiller, og det medfører, at Bella nu flytter hjem til sin far igen. Bella bliver en populær pige og tiltrækker sig hurtigt opmærksomhed på hendes nye skole fra de andre studerende. Bella får virkelig øjnene op for Edward, da han på mirakuløs vis redder hende fra en bilulykke, da han med en hånd stopper en varevogn. Bella bliver nysgerrig og søger hjælp fra bøger og internetsider, hvorfra hun konkluderer, at Edward og hans familie må være vampyrer.

Edward afslører siden, at dette er sandt, og det er derfor, hans familie mest holder sig til andre dyr og ikke blander sig så meget med mennesker. Han føler sig også tiltrukket af hende, så forelskelsen er en realitet. Deres forhold kastes dog ud i kaos, da tre andre vampyrer kommer til byen, og én af dem bider Bella, mens Edward igen redder hendes ved at suge giften ud af hende.

You may also like...