Samsung eller iPhone til at se film

Når man er på farten og gerne vil fordrive ventetiden, så er en nyere smartphone de fleste personers yndlingsbeskæftigelse, da man her altid er online og kan nyde telefonens mange faciliteter. Måske lytter man til musik eller ser en film, da kvaliteten på de nyere mobiltelefoner er forbløffende god takket være den store indbyggede højopløsning skærm. De to mest dominerende modeller på det konkurrenceprægede telefonmarked er uden tvivl Samsung Galaxy og Apple iPhone, der begge har nogenlunde de samme egenskaber og samme prisleje.

Den nye Apple iPhone 7

Mange vælger at anskaffe sig en Apple iPhone 7, der er den nyeste model på markedet I øjeblikket, der nu har afløst den populære iPhone 6. Apples iPhone 7 har disse karakteristika:

  • 12 megapixel kamera.
  • 4,7″ skærm.
  • 32 GB, 128 GB eller 256 GB hukommelse.
  • Fås blandt andet i disse farver: sort, sølv, guld, rødguld og rød.
  • Telefonen er uden jackstik så derfor vandtæt ned til 1 meters dybde.
  • Telefonen anvender 4G netværk og dermed en ultrahurtig internetforbindelse.
  • Har 2 kameraer indbygget og endda med 2 objektiver.
  • Kontantprisen for en ikke SIM-låst iPhone 7 starter fra 6.000 kr. og opefter.

En Apple iPhone 7 anvender Apples Retina HD Display, der her kommer med en endnu bedre farvegengivelse end de tidligere modeller, således billeder og film har aldrig set bedre ud. Farvespektret læner sig op ad den digitale biografverdens farveskema, og det giver en utrolig levende gengivelse af virkeligheden gennem din skærm.

Siden artiklen blev skrevet er iPhone 8 kommet på gaden.

Sådan får man nemt fat i en billig iPhone 7

De fleste er klar over, at man ikke behøves at have 6.000 kr. i kontanter for at anskaffe sig en ny Apple iPhone eller en Samsung Galaxy, da man jo blot skal købe den på afbetaling og eventuelt med et passende telefonabonnement. På den måde får man et tilskud til prisen af telefonselskabet, som til gengæld for dig som kunde. Man bør anskaffe sig en telefon, der ikke er SIM-låst, da man således nemmere kan sælge telefonen igen, når man engang gerne vil anskaffe sig en nyere model.

Man kan faktisk finde gode tilbud på iPhone 8 telefoner hos Telmore, der jo anvender TDC´s 4 G net, der er det bedste netværk i Danmark ifølge flere målinger. Da man her kan købe en iPhone rente- og gebyrfrit, så kan man ligeså godt vælge en løbetid på 2 år, da man så slipper med under 300 kr. om måneden samt 200-300 kr. for et abonnement med fri tale og stort dataforbrug.

You may also like...