Se film i høj kvalitet på den nye iPhone 8

I dag har de fleste personer en mobiltelefon. Hovedparten har enten en Android model eller en iPhone fra Apple. Disse smartphones kan anvendes til meget mere end at tale i telefon og sende beskeder. Med en moderne smartphone som iPhone 8, får man også en computer indbygget i telefonen. Således kan man både tjekke mails, surfe på nettet, checke de sociale medier, foretage betalinger, høre musik samt se film.

Vil du have en af de mest moderne mobiltelefoner, bør du overveje den nye iPhone 8, der netop er lanceret overalt i verden. Man kan endnu ikke se den på hylderne i telefonbutikkerne, men man kan allerede nu reservere en Apple iPhone 8 på Yousee hjemmeside. Hos Yousee kan du endda købe den rentefrit over enten 12 eller 24 måneder.

Specifikationer på den nye iPhone 8

Man får meget for pengene, når man køber en iPhone 8 for 6.000 kr. Køber man den over 24 måneder, bliver prisen dog ikke over 200 kr. om måneden. En smart mobiltelefon giver mange nye muligheder. Man bliver socialt accepteret og kan være en del af det store fællesskab, og så har den jo så mange smarte funktioner og gadgets.

iPhone 8 minder en del om forgængeren iPhone 7. Dog har iPhone 8 en overflade af glas og aluminium, der giver mulighed for trådløs opladning, samt den er total vandtæt og støvtæt. Den nye A11 Bionic processor rummer hele 6 kerner og er dermed lynhurtig og har samme kraft som en stor PC. iPhone 8 har disse tekniske specifikationer:

  • 4,7” Retina HD-skærm med 3D Touch og højopløsningsskærm og true tone.
  • Memory leveret med 2, 64 eller 256 GB.
  • Kamera har 12 M pixel, 5 gange digitalt zoom samt 4K video.
  • Lang batterilevetid takket være det stærke litiumbatteri.
  • Suveræn lyd med stereohøjttalere med kraftig og dynamisk lyd.
  • Høj sikkerhed på grund af Touch ID med fingeraftrykssensor.
  • Augmented Reality under operativsystemet iOS 11.

Derfor er telefonen også velegnet til film.

Normalt skal film ses i biografen, men man kan sagtens se en film i hæderlig kvalitet på den nye iPhone 8. Den er alle tiders at se film på og du kan enten streame eller downloade film direkte fra nettet. Filmene kan nydes i bussen eller andre steder, hvor man venter i længere tid. Selvom 4,7 ” ikke er alverden, så er kvaliteten til gengæld helt i top. Billedet på skærmen giver magiske farver og en formidabel skærmoplevelse i alle lysforhold. Faktisk er skærmen specielt fremstillet til netop at kunne se skærmbilledet fra forskellige vinkler i høj kvalitet.

You may also like...