Sådan siger du tak efter en god fest

Prøv engang at huske tilbage til sidste gang, hvor du blev ordentligt fejret. Det er en dejlig følelse at være i centrum og vide, at alle gæsterne er kommet for at fejre ind og putte en i centrum af begivenhederne.

At blive fejret er en stor ting og for mig personligt. Sidst jeg blev fejret var til min 30 års fødselsdag. Det var et surprise party som nogle af mine nærmeste venner og familie havde aftalt af holde.

Det var den bedste følelse, og derfor var det også vigtigt, at jeg fik ordentligt sagt tak efter. Det gjorde med et takkekort, som blev sendt rundt til alle gæsterne. Hvis du selv står og skal til at blive fejret til en fødselsdagsfest eller måske en konfirmation, så kan du her få et par hints og tips til at få skrevet det bedste takkekort.

Sig tak for at folk gad fejre dig

Et takkekort indeholder utroligt nok et tak. Det kommer nok ikke som nogle overraskelse for den skarpe læser, men det er vigtigt at takkekortet formår at sige tak på en dybtfølt og ægte måde.

Sig tak for at de altid er dig nær

Man kan måske sige tak i en mere bred forstand, der ikke blot har noget at gøre med at de kom og fejrede en. Måske er de der altid for en selv i tykt og tyndt, og derfor kan det også være her man skal give et tak.

Husk at takke alle!

Sidst men ikke mindst så er det vigtigt, at man får takket alle de gæster, der kom med. Selv dem der måske var forhindret i at komme, kan man sende sin hilsen til.

Denne artikel er lavet i samarbejde med korthilsen. Hvis du vil læse mere om at få skrevet et godt takkekort så kig i artiklen her.

You may also like...